Home
De Campers!
Prijzen
Beschikbaarheid
Wie zijn wij?
Hoe komt u bij ons?
Wat vonden anderen?
Waarom huren?
Contact
Huurvoorwaarden
Direct Reserveren!
Home Chalet en Appartement Verhuur

Een tevreden huurder

Zon en Zee en Strand in Le Marche Italie
Zonsondergang in Venetie-Italie
Vergezicht in Italie- Het hooi is van het land
Zonnebloemen in Le Marche Italie
Wijngaard  in Le Marche Italie Druiventrossen  close-up
 

Wij verhuren Campers van 2+2 tot 7 persoons met garage. Meestal niet ouder dan een paar maanden tot 1 jaar. Bouwjaar 2017 dus.
Dit zijn dus altijd nette en frisse Campers.
Wij zullen altijd zelf persoonlijk controleren of dit het geval is. Bij het opnemen in onze collectie en natuurlijk bij het persoonlijk afleveren.
Wij hanteren nederlandse normen en huurvoorwaarden en nederlandse overeenkomsten. Het nederlandse recht is dan ook geldig bij onze overeenkomsten.
Gewoon lekker duidelijk en vertrouwd.
Verder U kunt uw Camper zo compleet maken als u zelf wilt. Wifi onderweg, fietsen, kinderstoeltjes, autostoeltjes, kinderspeelgoed, parasolletjes enz, enz, noem maar op, we hebben het of wij regelen het. Wij verhuren al vanaf 2007 en hebben al veel voor onze huurders kunnen regelen. Er is in ieder geval altijd wel een Type Camper dat perfect bij u past. Als u maar op tijd reserveert!
Het mag duidelijk zijn dat wij de kwaliteit en uitstraling van onze Campers vinden wij erg belangrijk vinden.

2+2 (Semintegraal)

1 van de Campers

De 2+2 (semi of half integraal) is tegenwoordig behoorlijk door ontwikkeld. Hoe zit dat?
Naast een groot vast bed, welke zich achterin boven de garage bevindt, of twee bedden naast elkaar die met een kussen er tussen vergroot kan worden tot een groot twee persoons bed, heeft de semi (half)-integraal tegenwoordig vaak een hefbed aan de voorzijde daar waar de zithoek zit bevindt. Dit hefbed merk u eigenlijk niet op omdat dit als een luxe afgewerkt plafond met lichtjes zich boven uw hoofd bevindt. Meestal kan dit bed electrisch naar beneden gehaald worden. Super gemakkelijk. Er kunnen dus ook vier personen slapen zonder de Dinette iedere dag om te hoeven bouwen. Bent u met twee personen dan merkt u dit bed eigenlijk niet op. U gebruikt het gewoon niet. Een uitvinding die dit handzame type erg populair maakt. Bovendien heeft deze Camper een bijzonder mooie en luxe uitrusting en afwerking zoals u op de foto's kunt zien. Er zijn er aardig wat beschikbaar en ze zijn praktisch allemaal van dit jaar.
Werkelijk een lust voor het oog!

 

Als voorbeeld

We zetten de belangrijkste eigenschappen van de 2+2 even voor u onder elkaar:

  • Een heel mooi en Luxe vast en breed bed achterin. Hier stap je dus zo in , zonder geklim. In dit geval is het een zogezegd Twinbed maar met de kussens er tussen is het een groot bed. Bekijk de foto's maar even. Zo zijn er zijn diverse typen bedden en indelingen. Wij zoeken altijd zo veel mogelijk de indeling die bij uw situatie past er Reisgezelschap past. Belangrijk is daarvoor dat u op tijd reserveerd.
  • Het tweede bed, voor twee personen, is een Hefbed. Dit zit boven de Dinette gemonteerd en je trekt het in twee seconden naar benden als je het nodig hebt. Zo niet, dan weet je niet eens dat het er zit. Zo mooi is het weg gewerkt.
  • Wij verhuren ook lichtgewicht fietsen. Je bent vrijer en je ziet en doet veel meer. Ook makkelijk voor een boodschapje zonder heel de Camper te moeten verplaatsen.
  • Een garage zodat niet alle koffers en alle andere grote zaken in de weg liggen. Ook erg handig!
  • Nog maar even voor de duidelijkheid. Deze Camper heeft dus geen Alkoof of hoge boven bouw. En dat is een stuk relaxter hier met de vele bomen op Campings in Italie. Minder opletten dus je ziet nog meer onderweg!
Voorbeeld foto'sHierboven dus het plaatje van de indeling van deze fantastische Camper. Dit is een twinbed, dat door het plaatsen van de aanwezige extra kussens, ook tot een groot bed is te maken. Wij hebben ook Campers met aan de zijkant een ruimte en een groot bed in het midden. Dat heet dan Letto Nautico, of zoals het in een boot zit. En zo zijn er nog veel meer andere indelingen. In onze offerte laten wij altijd een plaatje zien van de Camper en de indeling zoals die wij voor u gereserveerd hebben.

Het hefbed is te zien op de foto hier boven. Deze bevindt zich boven de Dinnette. Wanneer er u bv. met kinderen gegeslapen moet worden trekt u het gewoon naar beneden. Of u legt ze achterin en trekt het hefbed later naar beneden om er in te slapen.


Voor vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.


Offerte aanvragen

 

Camper4rent: Uw Camperverhuurder als u dol op Italie bent!Voordelig, Zorgeloos en Professioneel