Home
De Campers!
Prijzen
Beschikbaarheid
Wie zijn wij?
Hoe komt u bij ons?
Wat vonden anderen?
Waarom huren?
Huurvoorwaarden
Direct Reserveren!
Home Chalet en Appartement Verhuur

Een tevreden huurder

Zon en Zee en Strand in Le Marche Italie
Zonsondergang in Venetie-Italie
Vergezicht in Italie- Het hooi is van het land
Zonnebloemen in Le Marche Italie
Wijngaard  in Le Marche Italie Druiventrossen  close-up
 

Komt u met uw eigen auto?
Scrol dan naar beneden en lees hoe.

 

Hoe bereikt u ons met het vliegtuig?

Wilt u met het vliegtuig komen dan vliegt u op Ancona. De ticketprijzen zijn, zeker bij vroeg boeken, extra laag. Goede en goedkope verbindingen biedt RyanAir. Met de vlucht Weeze(Düsseldorf)-Ancona(Falconara) bent u binnen anderhalf uur ter plekke! En Ryanair heeft zijn vliegtijden veranderd zodat u niet er meer zo vroeg hoeft te zijn. Dat is wel een hele prettige aanpassing aangezien vrijwel al onze huurders van deze route (Weeze/Ancona) gebruik maakt.
U kunt natuurlijk ook vanuit Nederland vertrekken. Dat doet u vanuit Amsterdam met Lufthansa. Zie hieronder bij:Route Amsterdam- Ancona.

Route: Weeze (Düsseldorf)-Ancona (Falconara) (vanaf 29-maar)

RYANAIR

Maandag of Vrijdag zijn de wisseldagen voor de campers. Woensdag zou ook nog kunnen. Indien u met eigen auto komt kunnen wij daar van afwijken. Het vliegveld Ancona (Falconara) is de meest gebruikte toegang tot Le Marche. Wij hebben (vanaf 2008) tot nog toe alleen maar positieve ervaringen met Ryanair. En dat is wel zo prettig. En Ryanair heeft zijn vliegtijden veranderd zodat u niet er meer zo vroeg hoeft te zijn.
De Camper wordt door ons persoonlijk afgeleverd op het vliegveld zodat wij u goed en relaxt op weg kunnen helpen. Dus, rustige uitleg, eventueel route advies en ander handige zaken die u een lekker start geven. Dat maakt ons verschil!
Naar Ancona vliegt u onder meer vanuit Weeze-Dusseldorf (NRN-NiederRrijN), en eventueel Brussel Charleroi (CRL). Aankomst- en vertrektijden van Ancona treft u hier op de RYANAIR site. De vlucht status vind u hier.

Waar laat ik mijn auto in Weeze?
Veel mensen vragen zich af waar ze hun auto kunnen parkeren en wat dat kost. U kunt uw auto lang-parkeren (dit is P2) bij het vliegveld voor €56,- per twee weken.
Kaart en tarieven P2 langparkeren

Waar kan ik overnachten vlak bij Vliegveld Weeze?
Omdat de Ryanairvlucht soms vroeg vertrekt vinden mensen het soms prettig om vlakbij het vliegveld te overnachten. U kunt al een tweepersoonskamer boeken voor €70,- p/nacht. Een bedje erbij kost u +/- €10,- In Ancona heeft u geen hotel nodig want daar pikken wij u op zodat uw camperavontuur nog dezelfde dag kan beginnen. Klik hier onder voor:

Klik hier: Hotels bij Vliegveld Weeze

Route Amsterdam-Ancona

Maandag of Vrijdag zijn de wisseldagen voor de campers. Woensdag zou ook nog kunnen. Het vliegveld Ancona (Falconara) is de meest gebruikte toegang tot Le Marche.

Lufthansa

Naar Ancona vliegt u onder meer vanuit Amsterdam met Lufthansa. Deze route heeft als voordeel ten opzichte van Ryanair dat u vanuit Nederland vertrekt en dat u wat meer bagage kunt meenemen (23kg ipv. 15kg). Hij is wel wat duurder u moet overstappen in Munchen en de vlucht duurt langer. LET OP! Zorg dat u niet laat in de avond in Ancona aan komt. Er is dan geen tijd meer om de Camper in ontvangst te nemen. Als u liever vanuit Amsterdam vertrekt kijk dan snel op de site van Lufthansa.

KLM-Alitalia

Naar Ancona vliegt u onder meer vanuit Amsterdam met de KLM . Deze route heeft als voordeel ten opzichte van Ryanair dat u vanuit Nederland vertrekt en dat u wat meer bagage kunt meenemen. Hij is wel wat duurder u moet overstappen in Rome en de vlucht duurt wat langer. De vlucht op ma 11:55 uur is een goede keuze. U bent dan om 16:15 in Ancona waar wij dan voor u klaar staan.
LET OP!
Zorg dat u niet laat in de avond in Ancona aan komt. Er is dan geen tijd meer om de Camper in ontvangst te nemen. Bij twijfel kunt u beter even ons mailen. Dus als u liever vanuit Amsterdam vertrekt kijk dan snel op 1 van de vele vergelijk site zoals vliegtickets.nl, cheaptickets.nl, worldticketcenter.

TIP. Als u Ryanair boekt dan boekt u het goedkoopste direct op hun site. Dat is goedkoper.

TIP. Let op uw bagage. Onze inmiddels jarenlange ervaring dan veel stellen met hun handbagage (vaak 10kg.) prima in onze prima uitgeruste campers toe kunnen. Gezien het heerlijke klimaat hier kunt u met lichte kleding volstaan. Een regenjasje e/of eentruitje (voor en najaar) en andere zaken trekt u gewoon aan. (om het daarna ongebruikt lekker twee weken onder in de kast te laten liggen.)

Route Brussel (Charleroi)-Ancona

Ryanair vliegt op dinsdag en vrijdag en zondag vanuit Charleroi op Ancona. Huurt u een grotere dan onze vierpersoons camper kunt u ook op een van deze dagen wisselen. Stuur anders gewoon even een mailtje.


Hoe komt u bij ons met de auto?

Vanuit Nederland bereikt u ons het beste via de route Basel, de Gotthardtunnel-Zwitserland en dan over Milaan,Bologna, Rimini. Daar neemt u de Camper in ontvangst. En krijgt u alle instructies van ons persoonlijk. Ook zorgen dat uw auto gedurende de tijd dat u huurt op een veilige plek staat. Relaxt toch..

Nieuws

Onze 2+1 persoons Chalet is ook beschikbaar

Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.

Camper4rent:
Uw Camperverhuurder als u dol op Italie bent!

Voordelig, Zorgeloos en Professioneel
.