Naast het verhuren van onze vier persoonsCamper, bemiddelen wij ook in de verhuur van Campers bij betrouwbare vaste verhuur partners. Van 2+2 tot 7 persoons met en zonder garage. Dit zijn altijd nette en frisse Campers. Wij zullen altijd zelf persoonlijk controleren of dit het geval is. Bij het opnemen in onze collectie en natuurlijk bij afleveren. Allemaal volgens onze eigen nederlandse normen en voorwaarden en overeenkomsten. Gewoon lekker duidelijk en vertrouwd. En u kunt hem zo compleet maken als u zelf wilt. Er is er zelfs 1 met rolstoel lift. In ieder geval altijd wel een type dat perfect bij u past. Als u maar op tijd reserveert! Hieronder een voorbeeld van de voorraad Campers die uiteraard wisselen als de Camper worden verkocht. De kwaliteit en uitstraling van onze Campers vinden wij erg belangrijk.

Onze 2 + 2 persoons campers (semi-integraal)

Hoe zit dat nu?! Is het nu een twee of vierpersoons. Wel dit zit zo. Er is de laatste jaren veel vraag naar Campers voor twee personen die een vlot sturende en wendbare Camper willen met wat meer ruimte en luxe. Dit zijn Campers met een ruim en comfortabel vast bed op gelijke hoogte waar je dus niet in hoeft te klimmen. Er zit dus geen Alkoof boven de cabine. Dat maakt de Camper gelijk een stuk wendbaarder. Wel prettig met die tunneltjes hier. Onder dit tweepersoonsbed zit dan de garage waar u lekker u koffers kwijt kunt. De zithoek is ook een stuk luxer als u van een Camper gewend bent. Gewoon heerlijk sturen en vertoeven in zo'n Camper.

KLik hier voor de pagina van de 2+2 Profilato

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de indelingen en Campers die u bij ons kunt huren. De voorraad veranderd regelmatig. U kunt altijd naar het type vragen dat wij voor u op het oog hebben en beschikbaar is.

VOORBEELD VAN EEN 2+2 (In Italie noemen ze dat Profilato)

2+2 profilato

Onze zespersoons campers

Onze zespersoons Camper is prima geschikt voor vier of meer volwassenen. Natuurlijk zijn er zes slaapplaatsen. U kunt de eethoek ombouwen om hier een tweepersoonsbed van te maken.
De volgende zespersoonsCampers hebben wij in de verhuur.

VOORBEELD VAN EEN ZESPERSOONS

Miller Illinios

Onze zevenpersoons campers met garage

Onze zevenpersoons Camper is prima geschikt voor vijf of meer volwassen. Natuurlijk zijn er zeven slaapplaatsen. Als de Camper een vast bed achter heeft dan heeft deze een garage dat onder dit bed zit. Daar kunt u veel zaken in kwijt. Wilt u meer privacy dan kunt u natuurlijk een tentje meenemen. Die kunt u bij ons gewoon huren.

VOORBEELD VAN EEN ZEVENPERSOONS

Chausson Welcome 29

De campers zijn luxe uitgevoerd, met een maximaal toelaatbaar gewicht van 3500 kilo. Geschikt voor een gewoon rijbewijs dus.
Als u rustig rijdt haalt u 1 op 10. En u zit al in Italie dus heel veel rijden zal u niet doen. Uiteraard verkeren de voertuigen in perfecte conditie.

De rolhorren en rolblindering voor alle luiken en ramen zorgen voor privacy en een prettige nachtrust. Er is een gezellige zithoek. Voor onder het rijden zitten er ook gordels achterin. In de keuken en douche is warm en koud stromend water. De badkamer heeft een douche en toilet. Ring- en 'blow-by' (hetelucht) verwarming zorgen ervoor dat u er altijd warmpjes bij zit. Verder zijn er een chemisch cassettetoilet, een elektrische pomp voor constante waterdruk, ruime keuken met driepits gasfornuis, spoelbak, koelkast met vriesvak, en veel, veel opbergruimte.

Een fietsendrager voor drie fietsen. Een eventueel een luxe tuintafel met vier vaste stoeltjes en twee of meer lekkere zitstoelen zijn bij te leveren.

Perfecte start
De 2+2, zes en zeven persoons campers zijn verder uitgerust:
verlengsnoer
waterslang
één volle gasfles
een uitvoerige instructie
pech en wegsleephulp
complete keuken en camper inventaris (extra)
meer extra's op verzoek

Voor vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.

Reserveer nu

 

Camper4rent: Uw Camperverhuurder als u dol op Italie bent!Voordelig, Zorgeloos en Professioneel

 

 


Wat zeggen anderen over ons?