Onze vierpersoons camper

Klik hier voor de 2+2 de 6 en 7 persoons

Onze eigen vierpersoons Camper is prima geschikt voor twee volwassen en één of twee jonge kind(eren).
De camper is een luxe uitgevoerde LMC (Lord Munsterland Camper ), met een maximaal toelaatbaar gewicht van 3500 kilo. Geschikt voor een gewoon rijbewijs dus. Het is een niet zo'n lange (5,44m) camper dus hij is makkelijk in de omgang. Eigenlijk kan iedereen er mee overweg, en dat is wel zo ontspannen.
Doordat deze camper lekker licht is kan hij prima toe met zijn Turbo Diesel motor, en is lekker zuinig voor een camper. Als u rustig rijdt haalt u 1 op 10. En u zit al in Italie dus heel veel rijden zult u niet doen.
Voor een perfecte en veilige wegligging zijn er, door een erkend bedrijf, zwaardere veren gemonteerd en is het wielspoor verbreed. En dat voelt u als u een vlotte afdaling doet op een niet al te brede snelweg ergens in Italie. Uiteraard verkeert het voertuig in perfecte conditie. Zoals eerder geschreven, wij zijn er zuinig op.

Perfecte start
In het vierpersoons camperhuurtarief zijn verder inbegrepen:
Verlengsnoer
Waterslang
1 volle gasfles
Een uitvoerige mondelinge en schriftelijke instructie
Pech en wegsleephulp (ACI Italia)
Complete keukeninventaris
VDO Dayton navigatiesysteem (in de radio, dit is geen TomTom)
Een complete lijst vindt u op de pagina Inventaris. Het zal u aan niets ontbreken! Dat is onze bedoeling.

Naast het verhuren van onze vier persoonsCamper, bemiddelen wij ook in de verhuur van Campers bij betrouwbare vaste verhuur partners. Van 2+2tot 7 persoons met en zonder garage. Dit zijn altijd nette en frisse Campers. Wij zullen altijd zelf persoonlijk controleren of dit het geval is. Bij het opnemen in onze collectie en natuurlijk bij afleveren. Allemaal volgens onze eigen nederlandse normen en voorwaarden en overeenkomsten.

Gewoon lekker duidelijk en vertrouwd.

En u kunt uw Camper zo compleet maken als u zelf wilt. Daarvoor hebben wij een hele lijst met diverse gemakszaken zoals bv. Mobiel Wifi om uw mail te checken en onderweg eens op het web te kijken wat de plaats waar u op dat moment bent u te bieden heeft. Als u ons de samenstelling doorgeeft waar mee reist dan geven wij u advies welke Camper het best bij u past.
Er is ieder geval altijd wel een type dat perfect bij u past. Als u maar op tijd reserveert!

Klik hier voor de andere Campers

 

50 plus en er langer tussenuit met de vierpersoons Camper

De vierpersoons camper is heel geschikt voor twee personen die er langere tijd op uit willen.
Zij zullen de vele kasten op prijs stellen. Ook de extra grote hoekkeuken zullen zij weten te waarderen. Hij is goed ge´soleerd en heeft heteluchtringverwarming. Dat betekend verwarming zelfs in de douche en onder het bed van het alkoof slaapgedeelte. De dubbele accu's (twee nieuwe grote accu's los van de startaccu) en de grote 80 liter schoon en 100 liter vuilwater tank voor zorgen voor een lang uithoudingsvermogen. U hoeft niet elke dag een service plek op te zoeken. Dat scheelt al snel weer aardig wat vakantie euro'tjes.

De rolhorren en rolblindering voor alle luiken en ramen zorgen voor privacy en een prettige nachtrust. Er is een gezellige zithoek voor vier personen. Voor onder het rijden zitten er ook gordels achterin. In de keuken en douche is warm en koud stromend water. De badkamer heeft een douche en toilet.

Ring- en 'blow-by' (hetelucht) verwarming zorgen ervoor dat u er altijd warmpjes bij zit. Verder zijn er een chemisch cassettetoilet, een elektrische pomp voor constante waterdruk, ruime keuken met driepits gasfornuis, spoelbak, koelkast met vriesvak, en veel, veel opbergruimte. Een vast tweepersoonsbed in de alkoof, en de zithoek is tot prima bed te formeren. De vierpersons Camper heeft tevens een luifel met buitenverlichting, een fietsendrager voor drie fietsen, een luxe tuintafel met vier vaste stoelen en twee lekkere zitstoelen.

Perfecte start
In het vierpersoons camperhuurtarief zijn verder inbegrepen:
Verlengsnoer
Waterslang
1 volle gasfles
Een uitvoerige mondelinge en schriftelijke instructie
Pech en wegsleephulp (ACI Italia)
Complete keukeninventaris
VDO Dayton navigatiesysteem (in de radio, dit is geen TomTom)
Een complete lijst vindt u op de pagina Inventaris. Het zal u aan niets ontbreken! Dat is onze bedoeling.


Voor vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.

Reserveer nu

Camper4rent: Uw Camperverhuurder als u dol op Italie bent!Voordelig, Zorgeloos en Professioneel

 

 


Wat zeggen anderen over ons?