Home Chalet/App. verhuur
Chalet foto'sPrijzen Chalet/App.
Een tevreden huurder

Home Camperverhuur
Wie zijn wij?
Hoe komt u bij ons?
Gastenboek
 
 
 

 

Zon en Zee

 

 


Hoe komt u bij ons met de auto?

Vanuit Nederland bereikt u ons het beste via de route Basel, de Gotthardtunnel-Zwitserland en dan over Milaan>, Bologna>, Rimini>, Ancona en dan bij de afslag Civitanova/Marche de A14 af en de SS77 nemen. Bij Morovalle eraf en dan de mooie route naar Mogliano. Als u een navigatie bijna heeft en de bestemming heeft bereikt dan moet u niet rechts afslaan maar links. U ziet dan links een groene Hollandse brievenbus hangend aan een witte paal en rond houten bord met familie Heres erop.

Hoe komt u bij ons met het vliegtuig?

Wilt u met het vliegtuig komen dan vliegt u op Ancona. De ticketprijzen zijn, zeker bij vroeg boeken, extra laag. Goede en goedkope verbindingen biedt Ryan Air (www.ryanair.com). Met de vlucht Weeze(Düsseldorf)-Ancona bent u binnen anderhalf uur ter plekke! U kunt natuurlijk ook vanuit Nederland vertrekken. Dat doet u vanuit Amsterdam met Lufthansa. Zie hieronder bij:Route Amsterdam- Ancona.

Route Weeze(Düsseldorf)-Ancona (vanaf 29-maart weer beschikbaar)

Het vliegveld Ancona (Falconara) is de meest gebruikte toegang tot Le Marche. Het Chalet en Appartement van Camper4rent liggen op 80 kilometer afstand van het vliegveld. Naar Ancona vliegt u onder meer vanuit Weeze-Dusseldorf (NRN), Brussel Charleroi (CRL). Aankomst- en vertrektijden van Ancona treft u hier (www.ancona-airport.com) aan.

Waar laat ik mijn auto in Weeze?
Veel mensen vragen zich af waar ze hun auto kunnen parkeren en wat dat kost. U kunt uw auto lang-parkeren (dit is P2) bij het vliegveld voor €56,- per twee weken.

Kaart en tarieven P2 langparkeren

Waar kan ik overnachten vlak bij Vliegveld Weeze?
Omdat de Ryanairvlucht soms vroeg vertrekt vinden mensen het soms prettig om vlakbij het vliegveld te overnachten. U kunt al een tweepersoonskamer boeken voor €70,- p/nacht. Een bedje erbij kost u +/- €10,- In Ancona heeft u geen hotel nodig want daar pikken wij u op zodat uw camperavontuur nog dezelfde dag kan beginnen. Klik hier onder voor:

Hotels bij Vliegveld Weeze

Route Amsterdam-Ancona


Het vliegveld Ancona (Falconara) is de meest gebruikte toegang tot Le Marche. Camper4rent ligt op 80 kilometer afstand van het vliegveld.

Lufthansa


Naar Ancona vliegt u onder meer vanuit Amsterdam met Lufthansa. Deze route heeft als voordeel ten opzichte van Ryanair dat u vanuit Nederland vertrekt en dat u wat meer bagage kunt meenemen (23kg ipv. 15kg). Hij is wel wat duurder u moet overstappen in Munchen en de vlucht duurt wat langer. LET OP! Zorg dat u niet laat in de avond in Ancona aan komt. Er is dan geen tijd meer om de Camper in ontvangst te nemen. Als u liever vanuit Amsterdam vertrekt kijk dan snel op de site van Lufthansa.

KLM

Naar Ancona vliegt u onder meer vanuit Amsterdam met de KLM . Deze route heeft als voordeel ten opzichte van Ryanair dat u vanuit Nederland vertrekt en dat u wat meer bagage kunt meenemen. Hij is wel wat duurder u moet overstappen in Rome en de vlucht duurt wat langer. De vlucht op ma 12:30 uur is een goede keuze. U bent dan om 17:10 in Ancona waar wij dan voor u klaar staan.
LET OP!
Zorg dat u niet laat in de avond in Ancona aan komt. Er is dan geen tijd meer om de Camper in ontvangst te nemen. Bij twijfel kunt u beter even ons mailen. Dus als u liever vanuit Amsterdam vertrekt kijk dan snel op 1 van de vele vergelijk site zoals vliegtickets.nl, cheaptickets.nl, worldticketcenter.

TIP. Als u Ryanair boekt dan boekt u het goedkoopste direct op hun site.

TIP. Let op uw bagage. Onze inmiddels jarenlange ervaring dan veel stellen met hun handbagage (vaak 10kg.) prima toe kunnen. Gezien het heerlijke klimaat hier kunt u met lichte kleding volstaan. Een regenjasje e/of een truitje (voor en najaar) en andere zaken trekt u gewoon aan. (om het daarna ongebruikt lekker twee weken onder in de kast te laten liggen.)

Route Brussel (Charleroi)-Ancona

Ryanair vliegt op dinsdag en vrijdag vanuit Charleroi op Ancona. Gezien onze standaard vaste wisseldag op maandag is die dag het meest geschikt.

Nieuws

Appartement.

Vanaf 2017 kunt u ook zeer voordelig verblijven in ons appartement.


Reserveer nu

 

Camper4rent: Ook voor uw Chalet als u dol op Italie bent!Voordelig, Zorgeloos en Professioneel