Home Chalet/App. verhuur
Chalet foto'sPrijzen Chalet/App.Een tevreden huurder

Home Camperverhuur
Wie zijn wij?
Hoe komt u bij ons?
Gastenboek
 
 
 

 

Zon en Zee

 

 

Welkom op onze site. Naast onze Campers verhuren wij ook een Chalet en een Luxe Appartement. Onze luxe Chalet is iets speciaals.
RUST
en natuurlijk privacy. Dat vindt u bij ons. Dit betekend een heerlijk plekje helemaal voor u alleen. Uw auto en al het nodige bij de hand want het huisje is goed bereikbaar en u kunt uw auto er gratis, direct naast, parkeren.
Gewoon, terug naar het echte genieten van:

-Een fantastisch uitzicht op diverse stadjes en onze olijfbomen rond uw ruime prive terras. En even niemand willen zien.

-Een kampvuurtje kunnen maken op uw eigen prive plekje en genieten van een lekker streekwijntje (La Murola bij ons in Mogliano ) en een stukje lekkere, Italiaanse, Salami onder de immense sterrenhemel die wij hier nog steeds helder zien omdat er haast geen licht vervuiling is. Elke keer weer adembenemend.

-Een verkwikkend massagebad nemen in onze SPA/Jacuzzi. Heerlijk! Gewoon niets meer moeten. Het echte leven hier in Le Marche kunnen proeven.

Wij hebben het begrepen. U wilt even niet gestoord worden. Als u iets nodig heeft dan vraagt u het wel, toch? U geniet van het fantastische uitzicht , op uw eigen terras met niemand anders dan u, uw partner, een goed glas wijn of een lekker koud biertje en natuurlijk een goed boek en van tijd tot tijd weer eens een goed gesprek met uw partner. S´avonds steekt u een kampvuurtje aan (dat mag bij ons ) op uw eigen plekje en verbaast u zich over de vele sterren die u hier nog goed kunt zien. Want het is hier nog echt donker s´avonds. Zo simpel kan echt genieten nou zijn. Ze zeggen hier dan:

La Dolce far Niente(het zoete niets doen)

Een onbezorgd klimaat, op uw ruime eigen terras genieten van de pure Italiaanse produkten. Onze eigen Piantone in Mogliano olijfolie, zongerijpte tomaten, onze eigen wijn of een van de vele lekkere streek wijnen (van onze wijnproeverij hier in Mogliano, (La Murola), gebraden Lamsvlees aan het spit (La Girarosta) en de vele andere streekprodukten (Antica gastronomia). Kortom leven zoals het Italie u in Le Marche te bieden heeft. Dit is onze opzet.

Heeft u nog kleine kinderen dan neemt u die gewoon mee. Wij hebben een comfortabele slaapbank. Uw kinderen kunnen zich vermaken in onze Jacuzzie/SPA. Leuk met zo'n bubbelbad.

Als u dan een beetje tot rust bent gekomen kunt u binnen 25 minuten rijden in de, alltijd aantrekkelijke, zee verkoeling zoeken en zich daarna te goed doen aan een pizza zoals deze bedoeld is. Groot, lekker warm, pittig, niet te duur en in een echt Italiaanse Ambiance. Dat vindt u bij ons in Mogliano. Wij gaan daarvoor altijd naar Restaurant Teatro gelegen aan het plein waar ook het schitterende Theater(Teatro) is.

Wanneer u de volgende dag graag naar de bergen wilt om de enorme rust daar eens lekker op te snuiven en van de fantastische vergezichten te genieten dan rijdt u daar ook binnen een halfuur heen. In het voor- en najaar vindt u daar dan ook bijna altijd sneeuw. Als u vanaf u geriefelijke huisje 50 meter naar boven loopt kunt tevens de sneeuw op de Sibilini bergen al zien. Wij vinden het nog steeds erg mooi.


Voor vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.

 

Camper4rent: Ook voor uw Chalet als u dol op Italie bent!Voordelig, Zorgeloos en Professioneel