Home Chalet/App. verhuur
Chalet foto'sPrijzen Chalet/App.Een tevreden huurder

Home Camperverhuur
Wie zijn wij?
Hoe komt u bij ons?
Gastenboek
 
 
 

 

Zon en Zee

 

Wij zijn Fulco en Jacqueline Heres. In Nederland de gemeente Hoorn hadden wij samen een kleine makelaardij en Hypotheekburo. Jacqueline zorgde voor het kantoor en boekhouding Fulco deed het huizenmakelen en de hypotheek advisering.

J+F achter desk

Fulco en Jacqueline Heres

Met onze Camper door het mooie Italie trekkend groeide de liefde voor het land van het ,,Dolce Vita,, met zijn mooie natuur lekkere eten en zijn heerlijk zonnige klimaat. Eind 2007 kochten wij een bescheiden boerderijtje in het schone en rustige Mogliano gelegen in de steeds bekender wordende Marken (Le Marche) een half uur rijden onder Ancona. Precies een halfuur rijden van de fantastische zandstranden aan de zee en de nog onbedorven Sibilini bergen ligt ons landgoedje met wijn en olijvengaard. Alle belangrijke voorzieningen direct in de buurt en geen grote drukke steden.


Het boerderijtje wordt zorgvuldig in eigen beheer geheel gerestaureerd en met zo veel mogelijk antieke materialen weer opgebouwd.

huis in de steigers

Op termijn wordt de beneden verdieping als appartement verhuurd en komen er ook enkele Chaletjes bij. Het eerst Chaletje gaat in 2014 van start.
Intussen genieten onze Campergasten al vele jaren volop met hun relax gehuurde campers van het fantastische leven hier in de Marken (Le Marche). Want welke richting je hier ook maar uit rijdt het is werkelijke overal even mooi. Lees hier maar eens wat onze huurders hier van vinden.

Tot ziens in Mogliano (niet Mogliano Venetie maar Mogliano Macerata).

Fulco & Jacqueline Heres

Voor vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.

Reserveer nu

Zorgenloos vakantie genieten