Home
De Campers!
Prijzen
Beschikbaarheid
Wie zijn wij?
Hoe komt u bij ons?
Wat vonden anderen?
Waarom huren?
Huurvoorwaarden
Direct Reserveren!
Home Chalet en Appartement Verhuur

Een tevreden huurder

Zon en Zee en Strand in Le Marche Italie
Zonsondergang in Venetie-Italie
Vergezicht in Italie- Het hooi is van het land
Zonnebloemen in Le Marche Italie
Wijngaard  in Le Marche Italie Druiventrossen  close-up
 

Waarom huren?
Kijk, Campers zijn niet goedkoop. Dat weet u vast wel. Voor een knappe tweede hands van een aantal jaren oud bent u zo'n 25 tot 30 duizend euro's kwijt. En dan hebben we nog het stallen, verzekering, onderhoud en eventueel een schade. En vergist u niet, al letten wij allemaal bijzonder goed op er wordt sneller schade gemaakt (bomen, borden langs de weg, smalle straatjes enz.)
Een rekensommetje leert dat wanneer u er minder dan zes weken per jaar gebruik van maakt, u veel beter kunt huren. Huren is ook een uitkomst als u wel graag de luxe van een camper wenst maar niet direct de zorg voor een eigen camper wilt. Of misschien wilt u wel gewoon eens een camper proberen. Denkt u na over aanschaf van een camper? Ook dan is huren de ideale manier om kennis te maken met een uitdagend avontuur!

Zorgeloos huren

Wat bedoelen we daar mee? Vaak worden campers verhuurd door dealers, caravancentra en autobedrijven. Dat gebeurt doorgaans in een periode waarin zij het toch al druk hebben. Te druk voor echte persoonlijke aandacht. Wij kunnen u volop persoonlijke aandacht garanderen. Waarom? Wij weten dat sommige dingen voor ervaren camperaars zo klaar zijn als een klontje maar voor de beginner gewoon even wennen zijn. Wij zijn zuinig op onze campers en willen dat u met veel plezier van onze campers geniet.
DUS: leggen wij u alles rustig uit tot dat u het echt begrijpt. Even voordoen werkt vaak het beste. Bent u het weer vergeten? Geen nood, bel één of stuur ons even een appje en vraag het direct, daar zijn we voor!
Campinggidsen, voor mooie campings en goedkope, vaak gratis Camper- staanplaatsen door heel Europa, hebben wij ook beschikbaar. Onze campers zijn compleet uitgevoerd en van alle gemakken voorzien.

Bij andere verhuurders moet u de buitenzijde reinigen. Hoe stelt u zich dat voor? Geen zorg. Wij maken bij terugkeer de buitenzijde van de Camper weer helemaal schoon. Bij Camper4rent maken we waar wat we zeggen!! U hoeft dus alleen uw persoonlijke zaken mee te nemen en te vertrekken. En het is hier bijna altijd mooi weer dus neem vooral niet te veel mee.

Nog even de voordelen op een rijtje

  • U bent al direct uw eerste vakantiedag in uw vakantieland en uw Camperavontuur begint dan ook direct. Ryanair vlieg op prettige tijden.
  • U heeft veel meer echte vakantiedagen door te vliegen naar uw bestemming.
  • Geen kostbare en vermoeiende heen- en terugreis.
  • Uw volledig uitgeruste camper staat voor u klaar bij aankomst op de afgesproken plek
  • Uw verhuurder staat u ter plekke of tijdens uw kostbare vakantie, met raad en daad terzijde in uw eigen taal. Want Engels spreken doen ze hier echt niet.
  • U krijgt een volledige uitleg en bij vragen of problemen zijn wij nooit ver uit de buurt. Ook dat geeft een vertrouwd gevoel.
  • U bent verzekerd van een fijne en frisse en schone Camper.

Ga dus snel naar de Camperpagina, kies uw Camper en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij antwoorden binnen 24 uur.

Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.

Camper4rent:
Uw Camperverhuurder als u dol op Italie bent!

Voordelig, Zorgeloos en Professioneel
.