Home
De Campers!
Prijzen
Beschikbaarheid
Wie zijn wij?
Hoe komt u bij ons?
Wat vonden anderen?
Waarom huren?
Huurvoorwaarden
Direct Reserveren!
Home Chalet en Appartement Verhuur

Een tevreden huurder

Zon en Zee en Strand in Le Marche Italie
Zonsondergang in Venetie-Italie
Vergezicht in Italie- Het hooi is van het land
Zonnebloemen in Le Marche Italie
Wijngaard  in Le Marche Italie Druiventrossen  close-up
 

Wij zijn Fulco en Jacqueline Heres. In Nederland in de gemeente Hoorn hadden wij samen een Makelaardij en Hypotheekburo. Jacqueline zorgde voor het kantoor en Fulco deed het makelen en, als Erkend Hypotheekadviseur, de hypotheek advisering. Zo konden wij het vertrouwen van onze klanten winnen en verzorgden vaak zowel de verkoop van hun oude huis, de aankoop van hun nieuwe huis, alswel het volledig verzorgen van de financiering van de nieuwe woning. Dat was nog eens echt ontzorgen. Veel van deze klanten zijn dan ook nog steeds vrienden van ons.

promo F+J

Fulco en Jacqueline Heres

Met onze Camper door het mooie Italie trekkend groeide de liefde voor het land van het ,,Dolce Vita,, met zijn mooie natuur lekkere eten en zijn heerlijk zonnige klimaat. Eind 2007 kochten wij een bescheiden boerderijtje in het schone en rustige Mogliano gelegen in de steeds bekender wordende Marken (Le Marche) een half uur rijden onder Ancona. Precies een halfuur rijden van de fantastische zandstranden aan de zee en de nog onbedorven Sibilini bergen ligt ons landgoedje met wijn en olijvengaard. Alle belangrijke voorzieningen direct in de buurt en geen grote drukke steden.


Het boerderijtje wordt zorgvuldig in eigen beheer geheel gerestaureerd en met zo veel mogelijk antieke materialen weer opgebouwd.

huis in de steigers

Intussen genieten onze Campergasten volop met hun relax gehuurde camper van het fantastische leven hier in de Marken (Le Marche). Want welke richting je hier ook maar uit rijdt het is werkelijke overal even mooi. Lees hier maar eens wat onze huurders hier van vinden.


Fulco & Jacqueline Heres

Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.

Camper4rent:
Uw Camperverhuurder als u dol op Italie bent!

Voordelig, Zorgeloos en Professioneel
.